Q1. Is this safe to carry this device?

Ans. Yes, it is safe to carry as its small in size and very comfortable for womens to carry it with themselves all the time.

 

Q2. Is it legal to use E- Wave?

Ans. Yes, it is legal.

 

Q3. What is the warranty period of this product?

Ans. 1 year

 

Q4. What is the net weight of this product?

Ans. Its 160g/120g

 

Q5.  What is the maximum power it can generate?

Ans. It can generate over 5000 kv output power.

 

Q6. Who are the prospective customers for this product?

Ans. Anyone who is looking for a portable, easy to use, handy stun gun can prefer this product. It’s pretty much suitable for Corporate womens, College girls etc.

 

Q7. Does this product have a Blinker in it?

Ans. No

 

Q8.  How much shock does this Device produce?

Ans. Generates a powerful but non-lethal electric shock of 900 kv.

 

Q6. How safe is it to have around children?

Ans. The E- Wave (stun gun) is a self-defense device, and like other options, should be kept out of reach of children at all times. It is equipped with a safety lock that protects any such accidents..

Q7. How long will the E- Wave (stun gun) battery last for? Is it rechargeable, or can I use regular batteries?

Ans. The battery can supply over fifty 2-second applications. As with all power sources, environmental conditions, such as extreme heat or cold, can impact battery life differently.

Yes it is rechargeable.

Q8. Can the E- Wave (stun gun) be brought on a plane?

Ans. No, E- Wave (stun gun) devices are not permitted in carry-on luggage for domestic flights. However, they can be packed in checked baggage if you are traveling to a state that allows possession.

Q9. Isn’t high voltage lethal?

Ans. High voltage, in itself, is not dangerous. One can receive a 25,000-volt shock of static electricity from a doorknob on a dry day without harm. The physiological effect of electrical shock is determined by the current, its duration, and the power source that produces the shock. The typical household current of 110 volts is dangerous because it can pump many amperes of current throughout the body indefinitely. By contrast, the E- Wave (stun gun)device’s power supply consists of batteries that are capable of supplying electrical power for a few minutes, but will not kill the assailant

Q10. How can the E- Wave (stun gun) device be so effective yet non-injurious?

Ans. The E- Wave (stun gun) device does not depend upon impact, pain or body penetration to achieve its effect. Its pulsating electrical output interferes with communication between the brain and the muscular system, resulting in loss of control. However, the E- Wave (stun gun) device is non-destructive to nerves, muscles and other body elements. It simply affects them in their natural mode. More importantly, no court of law has ever ruled that a death has ever been directly attributed to the E- Wave (stun gun) STUN GUN device.

Please comment below in case you have any other questions.