Q1. What is Electron+ ?

Ans. Electron + is a stun gun cum flashlight making it a very powerful Self- Defence product. A device used to immobilize an attacker without causing serious injury, typically by administering an electric shock.

Q2. How long will it take to be fully charged?

Ans. 8 – 10 hours

Q3. What is the warranty period of this product?

Ans. 1 year

Q4. What is the Super LED lights do?

Ans. Super LED Lights saves more energy and the products becomes more durable.

Q5. What is the delivery time period?

Ans. 3- 5 days

Q6. As this device produces high voltage, does it have proper protection?

Ans. Yes, this device produces high electric shock, that is why it has Big Capability AC discharge circuit, high Voltage, good personal protection equipment.

Q7. Is this product waterproof?

Ans. Yes, it is waterproof.

Q8.  How much shock does this Device produce?

Ans. Generates a powerful but non-lethal electric shock of 10000 kv.

Q9.  Flash light of this device ranges upto?

Ans. With strong flashlight of 500 Lumens, it can focus up to 200 meters that helps you to locate and navigate at night.

Q10. How safe is it to have around children?

Ans. The Electron + (stun gun) is a self-defense device, and like other options, should be kept out of reach of children at all times. It is equipped with a safety lock that protects any such accidents..

Q11. How long will the Electron + (stun gun) battery last for? Is it rechargeable, or can I use regular batteries?

Ans. The battery can supply over fifty 2-second applications. As with all power sources, environmental conditions, such as extreme heat or cold, can impact battery life differently.

Yes it is rechargeable.

Q12. Can the Electron + (stun gun) be brought on a plane?

Ans. No, Electron + (stun gun) devices are not permitted in carry-on luggage for domestic flights. However, they can be packed in checked baggage if you are traveling to a state that allows possession.

Q13. Isn’t high voltage lethal?

Ans. High voltage, in itself, is not dangerous. One can receive a 25,000-volt shock of static electricity from a doorknob on a dry day without harm. The physiological effect of electrical shock is determined by the current, its duration, and the power source that produces the shock. The typical household current of 110 volts is dangerous because it can pump many amperes of current throughout the body indefinitely. By contrast, the Electron + (stun gun)device’s power supply consists of batteries that are capable of supplying electrical power for a few minutes, but will not kill the assailant

Q14. How can the Electron + (stun gun) device be so effective yet non-injurious?

Ans. The Electron + (stun gun) device does not depend upon impact, pain or body penetration to achieve its effect. Its pulsating electrical output interferes with communication between the brain and the muscular system, resulting in loss of control. However, the Electron + (stun gun) device is non-destructive to nerves, muscles and other body elements. It simply affects them in their natural mode. More importantly, no court of law has ever ruled that a death has ever been directly attributed to the Electron +(stun gun) STUN GUN device.

 

Please comment below in case you have any other questions.